Thursday 29 September 2011

Én vagyok az Isten, nincs más!


A hazugság atyja mindig leplezi magát. Romlást, pusztulást akar minden módon. Az agyunkat átprogramozza, ha hagyjuk. Ezért nagyon fontos Pál apostol figyelmeztetése:"Senki semmiféle módon ne vezessen félre titeket."2Thesz.2:3 Sok félrevezetés adódik abból, hogy az Istent és választ kereső ember vevő a korunk sokféle, minden eszközzel propagált gyógymódjaira. Hihetetlen számomra, hogy milyen sokat áldoznak embertársaim arra, hogy testileg, lelkileg meggyógyulhassanak. Keressük mindannyian azt a nyugalmat , megbocsájtást, önismeretet melyet sehol se lehet megtalálni végérvényesen, csak az Isten által kínált egyedüli úton:Jézus Krisztusban!
Olyan sok megtévesztett áldozattal találkozom napról napra, áldozataival a gonosz, ártalmatlannak látszó, de igen erőszakosan behatoló, nyomorgató Sátánnak. Ma különösen azért imádkozom, hogy
"tudjunk lerombolni minden okoskodást amelyet Isten ismeretével szemben emeltek." 2Kor.10:5
Gondolkodásmódunk egyéni gondolataink gyűjteménye. Ez befolyásolja hozzáállásunkat mindenhez. Míg korunk egyik legelterjedtebb , leghirdetettebb gyógymódja a meditáció(éppen az Istentől kapott értelmünk kikapcsolása..)addig Isten Igéje arra hív, hogy Róm.12:2,3 szerint : "változzatok meg értelmetek megújulásával!" Olyan sokan nyitottak az új , veszélytelennek tűnő dolgok felfedezésére. Megdöbbentett nagyon az a szörnyű hazugság, hogy a meditáció során megismerhetjük magunkat, választ találhatunk az életünk nagy kérdéseire, korlátainkat feloldhatjuk és saját magunkon felül emelkedhetünk...Ezzel szöges ellentétben hirdetem és vallom, hogy az elménk leállítása a romlást és behatolást engedélyezi annak a démoni erőnek mely úrrá akar lenni az ember felett. Életünknek vannak bejárati ajtajai és nem mindegy kit engedünk be éppen azáltal is, hogy Istent, embertársunkat és saját elménket is kizárjuk . Hála Istennek, hogy az igen hatékonynak hirdetett ellazulás, stresszoldást kínáló módszerek által nem lehet tartós nyugalmat és békességet találni. Sok összezavarodást és érzelmi kilengést, instabilitást okozó gyógymódot hirdetnek ma már. Isten ezzel ellentétben mindig tartós nyugalmat, biztonságot és valódi önismeretet nyújt. Szomorú vagyok mikor azt hallom és olvasom, hogy elő tudjuk hozni magunkból az "istenit". Miközben erre vágyunk előbb utóbb rádöbbenünk, hogy "énbennem vagyis a testemben nem lakik jó.." Róm.7:18 vagy ahogy énekeljük is:"Nincsen semmi jóság bennem, a saját erőm kevés!" Két forrás van csak önmagunk megismerésére :Isten vagy a Sátán. Egyik felé megnyíltunk, másik felé megnyílhatunk. A Sátán szándéka az, hogy elhitesse velünk saját hazugságait, Isten szándéka pedig az, hogy megismerjük az Igazságot! A döntés mindig a miénk, Isten tiszteletben tartja. Kedves olvasóm, gyere vissza Isten véleményéhez, nézőpontjához. Vedd elő Szavát, a Könyvek Könyvét, engedd , hogy szóljon Hozzád! "RÁM FIGYELJETEK a föld legvégéről is és MEGSZABADULTOK, MERT ÉN VAGYOK AZ ISTEN NINCS MÁS!" És.45:22 Ezzel az énekkel köszöntöttem a szeptemberben születésnapjukat ünneplőket. Valaki megörökítette a képet, így utólag is üdvözlöm a szeptemberi szeretteimet , ezzel is.

No comments:

Post a Comment